Florapack Kertészet - Bemutatkozás
 
Küldjön képeslapot
bármely fotóról!

 

 

Fotóalbum - Kezdőlap Bemutatkozás Elérhetőségünk Termékeink Akciók Hírdetések Hasznos tanácsok
WEBÁRUHÁZ
ÁRLISTA+Ismertető
Kerti tó
ÁRLISTA+Ismertető
Öntözéstechnika
ÁRLISTA+Ismertető
Növények
ÁRLISTA+Ismertető
Egyéb termékek

Friss feltöltések Keresés
GYIK Regisztráció BejelentkezésBemutatkozás


 

Köszöntjük a Flóra-Pack Bt kertészet honlapján!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket és ismertessük tevékenységünket. Családi vállalkozásunk 1989-től termeszt növényeket. Az indíttatás a nagyszülőktől jött, hiszen Ők egész életükben kertészkedtek. Kezdetben egy fóliaházzal dolgoztunk, most 5 épületünk, egy faiskolás területünk, és egy kerti tavunk van, melyben a tavi halak és a vízinövények díszítenek. A fóliaházakban leveles és virágzó dísznövények, kaktuszok, pozsgások, tillandsiák, dézsás növények sokasága virít. A faiskolás kertben örökzöldek, lombhullatók, sziklakerti növényeket kínálunk. A kedves látogatóink télen is vásárolhatnak nálunk, hiszen egész évben nyitva vagyunk. Ősztől a gyökeres fenyőinket is kínáljuk karácsonyfának. Növényeink nagy részét a gyűjteményünk szaporításából állítjuk elő, de megtalálható nálunk az importból származó növénykülönlegességek, szoliterek is.

Tavasszal egynyári növények, muskátlik nagy fajta és méret választékát biztosítjuk. Vállaljuk a növények beültetését. Kész kompozíciók összeállítását akár saját igény szerint is. A kertészeti boltunkban balkonládákat, cserepeket, virágföldet, tápanyagot és sok féle kelléket forgalmazunk.

Kerti díszhalak sokaságát kínáljuk: koi ponty, aranyhal, shubukin, compó. Különböző méretekben kaphatók, 10 cm-től 30 cm-ig. Tavakhoz a legmegbízhatóbb tótechnikát ajánljuk, szivattyúinkra 5 év garanciát biztosítunk. Tóépítéshez teljes körű alapanyaggal- tófólia, vászon, műanyag csövek, kész tavacskák stb.- rendelkezünk. . A kertitavak biológiai egyensúlyát elég nehéz fenntartani. Személyes megbeszélés alapján egészen biztos, hogy megfelelő megoldást tudunk találni. Elvégezzük a hozott vízminták bemérését, elemezését, és tanáccsal szolgálunk az ideális állapotok létrehozásához. A tavak karbantartásához különféle eszközöket, szerszámokat találhatnak nálunk. Az élővilág telepítéséhez ajánlhatunk indító baktériumokat, halakat, vízi úszó-és mocsári növényeket, a part széléhez megfelelő télálló árnyékoló növényeket, kerti kiegészítőket – pl. vízhimba, vízköpők
.

Kérjük tekintse meg  webáruházunkat:  www.kert-to.hu