Florapack Kertészet - Felhasználó regisztráció
 
Küldjön képeslapot
bármely fotóról!

 

 

Fotóalbum - Kezdőlap Bemutatkozás Elérhetőségünk Termékeink Akciók Hírdetések Hasznos tanácsok
WEBÁRUHÁZ
ÁRLISTA+Ismertető
Kerti tó
ÁRLISTA+Ismertető
Öntözéstechnika
ÁRLISTA+Ismertető
Növények
ÁRLISTA+Ismertető
Egyéb termékek

Friss feltöltések Keresés
GYIK Regisztráció BejelentkezésRegisztrációs feltételek

Bár a Florapack Kertészet adminisztrátora mindent elkövet, hogy amilyen gyorsan csak lehet, szerkesszen vagy töröljön minden kifogásolható dokumentumot, lehetetlen minden küldemény ellenőrzése. Kérjük ezért annak megértését, hogy minden erre a weblapra címzett küldemény annak szerzője nézetét és véleményét fejezi ki, és nem az adminisztrátorét, illetve webmesterét (kivéve az általuk postázott küldeményeket). Ennél fogva nem tudunk értük felelősséget vállalni.

Elfogadod, hogy nem postázol semmilyen sértő, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlölködő, fenyegető, szexuális tartalmú, vagy bármilyen más olyan tartalmú anyagot, amely érvényes törvényt sért. Elfogadod, hogy a Florapack Kertészet webmesterének, adminisztrátorának, vagy moderátorának bármikor jogában áll bármilyen tartalmat szükség esetén törölni, vagy szerkeszteni. Mint felhasználó egyetértesz a közölt információk adatbázisban történő tárolásához. Bár a webmester, illetve adminisztrátor nem adja ki harmadik feleknek ezeket az információkat a hozzájárulásod nélkül, nem tehető felelőssé semmilyen olyan hacker kísérletért, melyek az adatok kompromittálásához vezet.

Ez a weblap cooky formájában információt tárol a számítógépeden. Ezek a cooky-k csak azt a célt szolgálják, hogy fokozzák a nézhetőségi élményt. Az email cím csak a regisztrációs adataidnak és jelszavadnak nyugtázására szolgál.

Az 'Egyetértek'-re klikkelve elfogadod ezeket a feltételeket.