A Flora-Pack honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

JBL ProPond Spring S 1,1kg/3L Tavaszi komplett eledel - koi, tavi díszhal / JBL41209

JBL ProPond Spring S 1,1kg/3L Tavaszi komplett eledel - koi, tavi díszhal / JBL41209

Kedvelem Kedvenceim

Gyártó: JBL - Akvarisztika

Cikkszám: JBL41209

Rendelési egység: l (liter)

Súly: 1.10 kg


Ár: 8 146 Ft 6 863 Ft

Egységár: 2 288 Ft / l

Hűségpont érték: 122
Kedvezmény:
- +

Elérhetőség: 4-7 munkanap

S ételméret (3 mm) 15-35 cm-es halak számára. Összetétel: kukoricaliszt, lazac liszt, szója-liszt, rizsliszt, búzacsíra, garnéla liszt, spenót, spirulina, élesztő sejtfal. . .



Tetszett a termék? Oszd meg másokkal is!

Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

JBL ProPond Spring S Tavaszi komplett eledel (koi, tavi díszhal) 1,1 kg - 3 liter

Koi-Aranyhal  ►TokhalTavasz-Nyár-ŐszCsemege-ImmunerősítőTavaszŐszTél JBL tavi haleledel katalógus

Teljes értékű eleség tavi díszhalak számára

Etetési útmutató: Napi egy-két alkalommal, amennyit a halak néhány percen belül el tudnak fogyasztani.

Összetétel: kukoricaliszt, lazac liszt, szója-liszt, rizsliszt, búzacsíra, garnéla liszt, spenót, spirulina, élesztő sejtfal összetevők (béta glukánok), élesztőkivonat, ásványok, lizin, metionin, A, C, D3, E vitaminok. Adalékanyagok: Antioxidánsok, színezékek.

  • A-vitamin            25000 IE
  • D₃-vitamin          2000 NE
  • E-vitamin            300 mg
  • C-vitamin (stabil)              200 mg

 

  • Teljes étrend a megfelelő NEO-index szerint 3: 1 megfelelő fehérje-zsír aránnyal, figyelembe véve a víz hőmérsékletét, funkcióját, az állat méretét és életkorát
  • Lazac, szója, garnélarák, búza, spenót és spirulina az erős és egészséges koi számára (10-20 ° C vízhőmérsékleten)
  • S ételméret (3 mm) 15-35 cm-es halak számára
  • M ételméret (6 mm) 35-55 cm-es halak számára
  • Lebegő takarmányos ostya 25% fehérje, 8% zsír, 3% nyersrost és 8% nyers hamu tartalommal
  • A minőségi karbantartás érdekében takarmányos ostyakat újra lezárható, levegő- és vízálló, fénybiztos zacskóban kell tárolni

"A JBL PROPOND eledelekhez a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel. Csak a saját magunk által kidolgozott szigorú minőségi kritériumoknak megfelelő anyagok jöhetnek számításba. Nagyon fontos ezen belül, hogy fenntartható forrásokból származó, friss alapanyagok kerüljenek üzemünkbe, kíméletes feldolgozásra, környezetkímélő körülmények között." www.jbl.de

JBL ProPond Spring M Tavaszi komplett eledel

Minden JBL PROPOND ® csomagolás elején két nagy NEO Index® számot tüntettünk fel,ami a fehérje- zsír arányt mutatja. A csomagolás hátoldalán az adott eledelre vonatkozó részletesebb adatokat.

Ha például azt látjuk, hogy a JBL PROPOND ® SPRING -Tavaszi eledel ugyanúgy 3:1 fehérje-zsír arányú, mint a JBL PROPOND ® AUTUMN - Őszi eledel, a hátoldalon elolvashatjuk, hogy a két haltáp összetételében egyébként jelentős eltérések vannak, tehát biztosak lehetünk benne, hogy nem ugyanaz a termék, csak más csomagolásban!

A MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ ELEDEL

Nekünk, embereknek sem könnyű arra ügyelni, hogy mindig csak a szükséges mennyiségű táplálékot fogyasszuk, így nem csoda, ha halainkat is hajlamosak vagyunk túletetni, ráadásul a halak etetése élményt is nyújt számunkra. Sajnos azonban a túletetésnek következményi vannak. Amit a halak már nem képesek elfogyasztani, az óhatatlanul a fenékre süllyed, bomlásnak indul, szennyezi a vizet és melegágya nem kívánt algásodásnak. A tó tisztasága és halaink egészsége érdekében tehát kerüljük a túletetést, mindig csak a helyes mennyiségű eledelt etessünk.

Ne feledjük, hogy a halak hidegvérű állatok, és ezért az anyagcseréjük a környezeti hőmérséklet függvényében gyorsabb, vagy lassabb. A téli időszakban, 5 Celsius fok alatti hőmérsékleten már nem kell etetni, viszont ahogy egyre melegebb az idő, úgy van egyre több táplálékra is szükségük tavi kedvenceinknek.

Fentiekre alapozva, meg lehet határozni, hogy milyen metabolikus rátához való alkalmazkodás szükséges a környezeti hőmérséklet függvényében az életfunkciók megfelelő karbantartásához.